A szakma elhivatott képviselői, barátaink, Nagy Zoltán a Boutiq’ Bar
tulajdonosa, és Réti Sebestyén, kreatív séf, bizalmat szavazva nekünk,
összeálltak a Gourmet Boutique csapatával, hogy elsősorban az Árpád
Pálinka, a Dilmah tea és a Lindt csokoládé ízeire hangolva kínáljanak
valami különlegeset az újra nyitott, ám a hagyományokat is tisztelő,
igényes szolgáltatásokat kereső ínyenceknek. Egyedi koktélbárt, Dilmah
teabemutatót, kreatív séfet és az alkotásaikhoz illő ajándékokat
kínálunk esküvőkre, céges és magán rendezvényekre a garantáltan „jóízű”
pillanatok megteremtéséhez.
Igény szerint egyedi teabemutató, illetve teabemutatóval egybekötött koktélbár
is igényelhető, amelyet Zolival a Gourmet Boutique stábjával együtt
tartunk. Nagy Zoltán és a Gourmet Boutique csapatának 2 tagja is
elvégezte a Dilmah Teaiskola középfokú kurzusát Srí Lankán, amelyet mára
már a WACS (Séfek Világszövetsége) is hivatalosan elismer, mint
világszínvonalú oktatási rendszert.
Tudás, szenvedély, hitelesség,
minden kortyban íz; röviden így mutatnánk be Nagy Zoltánt, a Boutiq’Bar
tulajdonosát, aki fiatalon olyan sikereket ért el, megőrizve a
legfontosabb emberi értékeket mind az üzletben, mind a magánéletben,
amely példaértékű és egyedülálló.
50 legjobb bár között a Drinks International 2012-es World's 50 Best Bars válogatásán
Európában a 21., a világon pedig a 43. legjobb hely
London Academy of Bartenders megalapítója
A Dilmah Tea egyik nagykövete
Réti Sebestyén azon értékes fiatal, tehetséges séfek egyike, aki szívvel-lélekkel, valódi szakmai alázattal veti bele magát a legapróbb részletekbe is ételei megalkotásánál, tálalásánál. Sebestyén a francia bisztró konyha egyik hazai úttörője, a „boutique stílus” egyik lázadó létrehozója, számos igényes belvárosi pesti és vidéki luxus hotel - Déryné Bistro, Mini étterem és bár, Miro Grande Liszt Ferenc tér, Angelika Kávéház-terasz, Vár Miro,Fashion Miro Westend, Matteo Restaurant, Belga Étterem, Borostyán Étterem, Food Boutique - kreatív séfje, megálmodója. Filozófiájának fontos eleme az egyedi látkép mind az ételek elkészítésében, mind azok tálalásában.
A tea
forradalma napjainkban még erősebb, mint valaha. A magyar séfek közül
Sebestyén az első, aki a Dilmah teával, mint főzési alapanyaggal
dolgozik. A világ számos híres séfje – köztük Peter Kuruvita, Laurent
Loudeac & Camille Furminieux – is együtt dolgoznak ezzel a világ 10
legjobbja között számon tartott teamárkával, és használják ételeik
alapanyagaként. A Paul Bocuse Intézet egyébként 2009-ben indította el
első Dilmah Teaiskoláját közösen, amely akkor egy vakmerő gasztronómai
lépésként indult, de mára hatalmas sikernek örvend. A Dilmah Teaiskolát,
ma már a Séfek Világszövetsége (WACS) is elismeri hivatalosan. Aki
valami igazán újra vágyik, annak Sebestyén kinyitja a tea világát is
igény szerint.
Képzelje el, amikor Zoli és Sebestyén barátunk együtt alkot meg egy menüsort elképesztő étel&ital párosításokkal. Személyiségükből fakadó vidámságuk és szenvedélyük a szakmájuk iránt pedig átragad majd Önre is és minden vendégére! Ezt garantáljuk!
A Gourmet Boutique pedig az alkalomhoz választott menüsorhoz illő valódi pálinka, ceyloni tea és svájci csokoládé ajándékokat kínál, hogy ezeknek az egyszeri különleges pillanatoknak az emléke hazaérve is felidézhető legyen. Hiszen tudjuk „az étel emlékeztet” – idézet az Élet ízei c. filmből.
Szolgáltatásainkat, a koktélbárt, a séfet, illetve az ajándékokat természetesen kérheti külön-külön, de mi együtt javasoljuk.
Igény szerint pálinka kóstolót is tartunk az ország pálinkájával, az ÁRPÁD Pálinkával, valamint barristát is biztosítunk. A Gourmet Boutique egyik tulajdonosa egyben a Perc Coffee tulajdonosa is, ahol igazi kávé különlegességekkel találkozhat.
Ha valami új, különleges élménnyel szeretne üzleti partnereinek vagy szeretteinek kedveskedni, szeretettel várjuk megkeresését az alábbi elérhetőségeinken bármelyikén. Rendezvényszervezők ajánlatkérését is szívesen fogadjuk:
mobil: +36-30-216-6030 vagy +36-30-526-4848 (munkanapokon 10-16h között hívható)
email: office@gourmetboutique.hu